Om Aleksandra Holmlund

Aleksandra Holmlund hjälper med personlig utveckling

Entreprenör, ledare och game changer med passion för personlig utveckling.

 

 

Jag vill hjälpa dig, stötta och inspirera till personlig utveckling. Dela med mig av mina erfarenheter och hjälpa dig till handling, utveckling och förändring.

 

Bakom mig har jag över 20 års erfarenhet av ledande positioner inom finans, basindustri och management i Sverige och internationellt. Jag är expert inom  skogsbruk, finans och investeringar, men också inom ledarskap, entreprenörskap och startups.

Som 16-åring flyttade jag med min familj till Sverige från forna Jugoslavien. Jag lärde mig ett nytt språk, tog två magisterexamen och startade 6 företag. Det låter lätt, enkelt och rakt på – men så är det inte. Det finns inget som heter snabb framgång – det tar tid, fokus och ihärdigt arbete. Jag har envist arbetat med fokus på nästa mål, trott på mig själv och i största allmänhet gnetat på.

Jag har haft flera traditionella jobb,  men har alltid trivts bäst som entreprenör. Det är då min energi, kreativitet och obotlig optimism kommer bäst till rätta. Jag har tidigt bestämt mig att jag vägrar vara en medelmåtta. Istället vill jag skapa ett enastående liv för mig själv och min familj.

Den här bloggen handlar om personlig utveckling. Den är för dig som tror att du har makten och förmågan att utveckla dig och få det liv du vill ha. Bloggen fokuserar på att inspirera och hjälpa dig ta de steg du behöver ta. Jag kommer att dela med mig av mina erfarenheter, kunskaper och tips för att hjälpa dig åstadkomma de förändringar du behöver i ditt liv.

 

Följ mig på instagram, twitter och denna blogg, och kommentera gärna – jag vill höra om din utvecklingsresa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2018 Aleksandra Holmlund . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.