Framgångssäkring

 

Hur du säkrar din framgång i tre enkla steg

 

Lär dig någonting nytt varje dag, och fortsätt med det varje dag.

Då investerar du i dig själv och ditt egenvärde som ingen kan ta ifrån dig. Det kan handla om vad som helst som intresserar dig. Utgå från det.

 

Lös problem.

Då kanske du löser många andras problem också? Börja med det du kan och rår över, som gärna hjälper någon annan också.

 

Bry dig mer om andra.

Om du genuint bryr dig om andra, ser världen genom någon annans ögon – betyder det att du måste göra något för dem.

 

Det finns alltid någon flitigare och slugare som sover mindre än du. Men vad skulle hända om du var den som var smartare, löste problem bättre och brydde dig mest?

 

Så här gör jag

 

Jag lär mig varje dag

Jag är intresserad av personlig utveckling och läser massor med böcker som handlar om det. När jag är på språng lyssnar jag på poddar. Jag försöker tillämpa det jag läser så gott det går. När jag känner mig inspirerad av något jag läst eller hört, brukar jag tillämpa det i mitt liv på en gång. Handling är det första steget mot förändring. Sen gäller det att upprepa samma sak varje dag och låta det nya beteendet bli en vana. Det är det svåra, och kräver disciplin.

En svår utmaning för mig till exempel, är att meditera varje dag. Jag använder appen Headspace, och försöker meditera varje dag 10 minuter. På vardagar går det oftast bra, men jag har märkt att det är svårare på helgerna. Varför då? Jo, för att då är familjen hemma hela dagen. 3 barn och make vill ha var och en del av min uppmärksamhet, och jag tycker det är svårt att finna ro. Men jag jobbar på det.

 

Jag försöker lösa intressanta problem

Jag är superintresserad av personlig utveckling. Vad funkar, vad funkar inte – vad funkade för mig? Ofta tycker jag att man komplicerar både problem och lösningar onödigt mycket. Jag vill visa vad som bevisligen fungerar. Jag har samlat på mig ett helt bibliotek av litteratur och poddar, och har testat det mesta på mig själv. Dags att dela med sig av resultaten! Detta delar jag med mig via den här bloggen.

 

Jag bryr mig om dig

Jag vill hjälpa dig komma vidare med din personliga utveckling. Jag kan dela med mig av det jag kan och har lärt mig, och av den erfarenhet jag har. Jag vill skapa en community kring de här frågorna, och hjälpa andra på traven.

 

Vad skulle hända om fler tänkte så här?

 

Hur gör du? Hör av dig!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2018 Aleksandra Holmlund . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.