Att se på ens verklighet med en utomståendes ögon

I veckan som gick köpte vi vårt nya hus på Lidingö! Flytten blir av i januari. En epok tar slut och en ny tar vid.

Jag är glad att jag fick möjligheten att bo i Sundsvall, att föda mina barn här och se de växa. Det är en fin stad. Min mans släkt bor här. Varma människor med stort hjärta. De tog emot mig så fint och jag är tacksam för det.

Jag lärde mig att åka skidor här, och jaga. Jag startade två företag, blev uppmärksammad, utnämnd till årets Y-kvinna, och gasade järnet. Under de här åren träffade jag många fina människor, som alla på något sätt spelat roll för mig. Utan er hade mitt liv varit annorlunda.

Några av er har spelat extra stor roll i att jag flyttade hit, startade företag och trivdes så bra. Tack för att ni funnits där för mig.

Det är lustigt att det är först när något tar slut, som man ser på sin egen verklighet med en utomståendes ögon.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© 2018 Aleksandra Holmlund . Powered by WordPress. Theme by Viva Themes.